VISEČI STOL JAJČEK – NOV NAČIN SPROSTITVE, KI GA ŠE NISTE SPOZNALI

Revolucija udobja je tukaj

Imeti viseči stol jajček, mrežo ali gugalnico na svojem dvorišču je super, toda postaviti eno v svoj dom? To daje nov pomen druženju, saj že, ko pomislimo na sedenje v visečem stolu znotraj našega udobnega stanovanja, dobimo prijeten občutek, kako udobno in čudovito bi to dejansko lahko bilo. Ne samo, da so takšni stoli elegantni in kul, ko se vsedemo vanj, dobimo občutek, da bi se lahko kar zvili in plavali na oblaku ravno tam, v vaši dnevni sobi. Ne glede na vaš slog, najsi bodo to mavrice, najsi prisegate na enobarvne kombinacije, v naši spletni trgovini se najde viseči stol jajček za vsakogar.

Viseči stol Caly

Če želite v svojih notranjih ali zunanjih prostorih povečati wow-faktor in udobje, ni nič tako kul in edinstvenega kot dobro oblikovan viseči stol. Estetiko na stran, nič ni bolj pomirjujoče in udobno kot nežno zibanje v visečem stolu. Ta viseči stol jajček lahko dobite tukaj!

Viseči stol jajček pomaga pri izboljšanju počutja

Kdo bi se uprl čudovitemu občutku sprostitve na viseči mreži ali stolu? Občutek lebdenja nas včasih loči od vsakdana in nas prevzame s popolno sproščenostjo in sanjarjenjem, kar je v teh časih še posebej nujno. Udobni viseči stoli jajčki so ustvarjeni za enostavno zibanje in sprostitev. Ne glede na to, ali se boste odločili za dremež, branje knjige ali boste le uživali v svoji najljubši osvežilni pijači, boste zagotovo pri tem uživali. Izberite svojega najljubšega med našo pestro ponudbo. Če ste v dvomih, ali bi vzeli takšnega za znotraj ali zunaj, imamo odgovor. Vzamite oba! En viseči stol jajček za dnevno sobo, da boste lahko uživali v zasneženih dnevih. Enega za zunaj, da se boste lahko brezskrbno nastavljali sončnim žarkom.

La Mamounia

Eleganten viseči stol jajček La Mamounia, Marrakech v poletni beli barvi vam nudi udoben prostor za sproščujoče urice na prostem ali v notranjosti vašega doma. Viseči stol jajček ima stabilno ogrodje iz prašno lakiranega jekla, prijetna tekstilna prevleka iz mešanice bombaža in poliestra v bež barvi pa poskrbi za optimalno udobje ob sedenju. Primeren je za montažo na strop. Nakup opravite zdaj in kupite ta viseči stol jajček tukaj!

Viseči stol jajček Marbella beach party

Viseč stol ali jajček je iz jeklenega ogrodja in mehke, prijetne in trpežne vreče. Druga vrsta visečega jajčka ima lahko tudi ogrodje iz ratana in udobne, mehke blazine za počitek, kot ga še do zdaj niste poznali. Viseči stol jajček je idealen za preživljanje prostega časa na vrtu, terasi ali znotraj. Privoščite si sprostitev po napornem delu ali med dopustom na visečem stolu jajčku!

Green Valley

Viseči stol jajček znamke Green Valley, vam poleg zanimivega izgleda ponuja tudi, da se sprostite in odpočijete. Viseč sedež v obliki skodelice je izdelan iz prašno prevlečenega železnega ogrodja in zagotavlja potrebno stabilnost in udobje. V ceno so vključene tudi udobne blazine v sivi barvi.

Ne glede na to, ali živite v mestnem stanovanju z majhno spalnico ali velikem podeželskem stanovanju z veliko sobami, viseči stol jajček bo vsepovsod napolnil prostor in ga naredil bolj čudovitega. Si želite doma prenove, modernizacije svoje dnevne sobe ali spalnice? Si tega ne morete privoščiti? Včasih je dovolj samo nov puhast viseči stol,da se soba spremeni. Postane toplejša in modernejša. Viseči stol nam tako omogoči uživanje. V naši veliki ponudbi lahko izberete jajček, ki vam najbolj ustreza. Zagotavljamo, da nam boste hvaležni, če boste upoštevali naš nasvet.

WaW faktor v vašem domu - Viseči stol

Za vsak dom in za vsako teraso! Viseči stoli v različnih barvah in oblikah, za največji užitek.

So zabavni in ergonomski

Viseči stoli jajčki so tako nova, moderna stvar, ki jo lahko obesite s stropa s pomočjo močnega nosilca. Če ga želite zunaj, poiščete trpežno vejo. Obstaja nešteto privlačnih krajev, kamor ga lahko obesite, morate biti samo malo kreativni. Lahko ga obesite tudi na viseči okvir. Kavelj je najljubši za majhne prostore. Nekatere vrste stolov je mogoče celo potegniti in umakniti, ko jih ne potrebujemo. Če imate stanovanje v najem, potem morda ne bo mogoče namestiti kljuke. Tukaj si pomagamo z visečim okvirjem, kot na primer ta viseči stol jajček. Obstaja veliko vrst različnih jajčkov, zato se en najde za vsako sobo in vsakega posameznika.

Če še vas vedno nismo prepričali, vam tukaj ponujamo nekaj dodatnih razlogov za nakup visečega stola jajčka:
  • je nepričakovan in presenetljiv, vaši gosti bodo navdušeni in ga bodo takoj želeli poskusiti,
  • gre za nekaj novega, drugačnega, zanimivega,
  • zdravo je, saj ponuja ergonomsko obliko sedenja,
  • je zabaven in primeren za vse ljudi.

Tako da ne glede na to, ali so iz ratana, vrbovega protja, akrila ali viseče mreže, so vsi ti stoli izdelani in zasnovani tako, da nudijo udobno in izjemno sproščujoče okolje. Edina težava, ki se bo pojavila pri nakupu visečega stola – jajčka je ta, da ga drugi člani družine potem več ne bodo želeli deliti.

Panama

Viseč stol Panama je del blagovne znamke Green Valley. Sedež ima kakovostno in stabilno ogrodje, izdelano iz jekla. V sivo mrežo so nameščene mehke, udobne blazine, ki bodo poskrbele, da se boste v visečem sedežu odlično počutili.

Viseči stoli so lahko prefinjeni ali zabavni, vendar so vedno udobni. Če imate radi viseče mreže, gugalne stole ali če hitro zaspite v avtu, potem so ti viseči stoli prava stvar za vas. So idealen kraj za sprostitev. Enostavno jih je tudi vzeti zraven na kampiranje.

Ugotovili smo, da …

Bi morala vsaka hiša, vsako stanovanje in vsak vrt imeti viseči stol jajček. Tudi vi!

Saj so zabavni, kul, čudoviti in ergonomski.

Kot simbol miru, ravnotežja in prostega časa lahko viseči stol jajček doda občutek harmonije v prostor. Lahko naredi dom bolj domač in sproščen. Je idealna alternativa tradicionalnemu nepremičnemu sedežu, ti so videti že vizualno težki in staromodni. Ko bodo prišli gosti, se bodo veliko raje vsedli na jajček, kot na star fotelj.

… in preprosti za uporabo

Dodajanje mehkega visečega stola jajčka z udobno blazino bi vašemu domu dalo boemski ali sodoben občutek, odvisno od izbranega sloga. Premikanje je zelo enostavno v primerjavi z ostalim pohištvom. Posledično vam ni treba izbrati samo ene sobe za postavitev svojega visečega stola – lahko uživate v katerikoli sobi in kadarkoli.

Tako da, ne glede na to, v kateri življenjski fazi ste, viseči stol je popoln za vaš dom.

Viseči jajček

Tako boste lahko uživali tudi na morju s pomočjo visečega stola! Ker verjamemo, da smo vas že prepričali, vas vabimo, da obiščite našo spletno stran in si pridobite svoj viseči stol še danes.

Zakaj so primerni viseči stoli?

Viseči stol jajček je primeren za vsakogar, ki si želi izboljšati svoje počutje, polepšati svoj dom ali vrt, za vsakega, ki rad uživa v udobju in sproščenosti.

Kakšen je pravi viseči stol zame?

Takšen, v katerem se boste počutili najbolj udobno! Pri izbiri priporočamo, da si predstavljate občutke, ko se usedete na viseči stol jajček, kako berete knjigo ali pijete kavo ob sončnem vzhodu. V naši ponudbi se zagotovo najde viseči stol za vas!