Več o visečih stolih - Viseči stoli

Viseči sedeži in njihova uporaba na terasi, balkonu, vrtu ali doma

Značilnosti uporabe visečega sedeža

Viseči sedeži, viseči jajčki in viseče mreže

Viseči sedeži so različne viseče strukture za udobno bivanje in so zelo priljubljene pri dekoriranju notranjosti dnevnih sob, otroških sob, spalnic, pa tudi teras, verand, balkonov in lož. Običajne viseče sedeže je nadomestilo bolj napredno in udobno pohištvo – viseči sedež, ki zagotavlja popolno sprostitev in počitek. Obstajajo najrazličnejše vrste, ki so primerna za katero koli sobo. In če za notranjost med obstoječimi možnostmi ne najdete pravega modela, lahko preverite še tukaj: Viseči stoli na Meganakupek.si

Funkcije oblikovanja

Viseči stol je viseči element premičnega tipa, ki ima tkaninsko podlago, nameščen je na okvirju, ki omogoča nihanje. Odstopanja glede zmogljivosti sedeža in naslonjala je lahko ogromno. Izdelki so narejeni tako iz tkanine kot iz kovinskih, lesenih, protja in celo steklenih materialov. Glede na model lahko zasnova vključuje naslone za roke, ovire za večjo varnost, izboljšanje podpore.

Posebnosti:
Mobilnosti visečih sedežev – večina modelov je nameščena na strop, zato je po potrebi stol težko premakniti v drug del prostora ali postaviti na teraso. Za te primere imamo viseče sedeže na drogu, ki jih lahko poljubno premikamo.

Oblika – omogoča, da človeško telo zavzame kateri koli položaj, ki je zanj primeren. Udobje – daje vam možnost, da se sprostite, kolikor je mogoče, pomirja med stresom.
Viseči sedeži imajo številne prednosti.

Glavne prednosti Visečega sedeža:

Občutek lebdenja

Spodbuja dober počitek, sprostitev, lajša stres, odvrača od nemira in življenjskih težav. Popolnoma se prilega notranjosti, naredi bolj udobno in domače. To omogoča največje udobje med branjem knjig, gledanjem televizije, komunikacijo z gosti. Ustvari kakovostno podporo hrbtenice, gladko in nežno podpira njegovo upogibanje. Viseči sedež je učinkovit način za boj proti nespečnosti, zagotavlja popolno sprostitev in dober spanec.

Primerno za gibalne bolezni in dojenčke pred spanjem.
Spodbuja dober počitek
Prilega se kateri koli notranjosti
Največje udobje
Podpira upogib hrbtenice
Učinkovit način boja proti nespečnosti
Primerno za dojenčke v naročju odrasle osebe ker se nežno giblje.

Obiščite naš Facebook
Več o visečih stolih: Viseči stoli

Viseči stoli – Viseči jajčki – Viseče mreže

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja